nieuws

Hypotheekshop verkiest Eindhoven West tot beste kantoor

Financiële planning 732

Hypotheekshop verkiest Eindhoven West tot beste kantoor

Jeroen Bastiaans, eigenaar van het  filiaal  van De Hypotheekshop in Eindhoven  West, is  door de centrale organisatie van de adviesketen uitgeroepen tot ‘Hypotheekshopper van het Jaar’. Hij krijgt de titel onder meer voor zijn “positieve bijdrage aan de ontwikkeling van het merk De Hypotheekshop.”

Mark de Rijke, directeur Business Development bij De Hypotheekshop: “Jeroen is elke dag bezig om steeds efficiënter te werken en het proces achter de schermen zo slim mogelijk in te richten. Daarin combineert hij de kracht van zijn eigen team met die van de ‘binnendienst-op-afstand’ van de Centrale Organisatie. Voor hem een ideale flexibele schil, zodat hij zijn klanten altijd optimaal van dienst kan zijn”

De onderscheiding ‘Hypotheekshopper van het Jaar’ is in het leven geroepen om de verdere ontwikkeling van het vak van hypotheekadviseur te stimuleren.  Beoordelingscriteria zijn onder meer ondernemerschap, opleiding van personeel en het uitdragen van het merk.

De prijs van De Hypotheekshop is niet eerste lofuiting die Bastiaans ten  deel valt. Onlangs ontving hij de prijs voor ‘beste hypotheekkantoor in Zuid-Oost Brabant’ van vergelijkingssite Independer.

 

Reageer op dit artikel