nieuws

Hypotheekleads kosten op nieuw ‘lead-plaza’ € 40 per stuk

Financiële planning 6741

Hypotheekleads kosten op nieuw ‘lead-plaza’ € 40 per stuk

Starterslening.nl heeft vandaag lead-plaza.nl gelanceerd: een online platform waar hypotheekadviseurs hypotheekleads kunnen kopen. Een gewone lead kost €40, een toplead moet €50 kosten. Volgens Starterslening is er behoefte in de markt om aanvullende leads per stuk te kunnen kopen.

De website is een initiatief van Starterslening.nl, de naar eigen zeggen grootste leadgenerator voor hypotheekleads in Nederland. Per dag worden er meer dan 200 nieuwe leads gegenereerd. Dat gebeurt volgens directeur Dick van Galen met een netwerk van zo’n 500 sites.

Per stuk
Hij zegt dat adviseurs die bij Starterslening zijn aangesloten op contractbasis werken en dat er vanuit de markt behoefte is ontstaan om ook aanvullende leads per stuk te kunnen kopen. “Hiermee heeft de adviseur een uitstekend instrument om zijn agenda rendabeler te kunnen vullen. Daarom zijn er vanaf nu ook leads te koop op lead-plaza.nl”, aldus het persbericht dat Starterslening heeft uitgestuurd.

BKR
De hypotheekadviseur kan zelf een lead uitzoeken en betaalt per lead. De topleads zijn duurder; daarvan zijn de gegevens al geverifieerd en heeft de consument aangegeven een hypotheek adviesgesprek te willen. De leads zijn op locatie te selecteren. Er is keuze uit verschillende leads; online leads, gewone leads en leads waarbij de consument een laag inkomen heeft maar wel over eigen geld beschikt. Volgens het persbericht zitten er geen leads tussen met een BKR-registratie. “Is de klant onbereikbaar of is er toch sprake van een BKR-registratie? De hypotheekadviseur mag de lead teruggeven en ontvangt een tegoed voor nieuwe hypotheekleads.”

 

Reageer op dit artikel