nieuws

bijBouwe breidt dienstverlening verder uit

Financiële planning 1939

bijBouwe breidt dienstverlening verder uit

bijBouwe maakt het vanaf woensdag mogelijk om bij het aanvragen van een hypotheek ook online een taxatierapport aan te vragen. bijBouwe werkt hiervoor samen met Maatwerk Woondiensten om de dienstverlening nog completer te maken.

Het aanvragen van een taxatierapport kan via het online platform van bijBouwe. De online hypotheekverstrekker claim dat de aanvraag binnen 5 werkdagen kan het geregeld zijn. “Dit rapport voldoet uiteraard volledig aan de vereisten van bijBouwe. Wanneer het taxatierapport gereed is, wordt het automatisch toegevoegd aan het persoonlijk actiecentrum waar de status van de hypotheekaanvraag wordt bijgehouden. Tegelijkertijd ontvangt de klant het rapport per e-mail, maar hoeft hier zelf niets meer mee te doen”, aldus het persbericht.

“De online taxatie-aanvraag past perfect in de ambitie om de gehele hypotheekaanvraag online af te kunnen handelen”, zegt Bouwe Kuik, directeur van bijBouwe. “We werken hard om ook het aanleveren van inkomensdocumenten nog veel gemakkelijker te maken. We verwachten hierover deze zomer meer te kunnen melden.”

Reageer op dit artikel