nieuws

Bezoekers amweb zien geen heil in uitvaartportefeuilles

Financiële planning 1284

Bezoekers amweb zien geen heil in uitvaartportefeuilles

De lezers van amweb zien geen brood meer in de overname (van het beheer) van uitvaartportefeuilles. Met bijna Oost-Europese meerderheid (81%) stellen de lezers dat het niet meer de moeite loont om dergelijke portefeuilles van verzekeraars over te nemen. Dit naar aanleiding van de forse kritiek die een advieskantoor over zich heen kreeg toen het haar uitvaartklanten een abonnement voor de beheer- en administratiekosten wilde verkopen.  De bezoekers beamen daarmee de stelling dat verzekeraars -bij verkoop- blij zijn dat ze van de beheer- en administratiekosten af zijn. Slechts 19% ziet nog mogelijkheden om de klanten binnen een uitvaartportefeuille nieuwe dienstverlening aan te bieden. Waar die klanten dan hopelijk wel voor willen betalen. 

Deze week willen we weten hoe u denkt over de gevolgen van het provisieverbod. Bent u net als de Erkend Hypotheekadviseurs positief gestemd of ondervindt u hoofdzakelijk de negatieve gevolgen?

[poll50]

Reageer op dit artikel