nieuws

Interbank stelt partnership met intermediair centraal

Financiële planning 2271

Interbank stelt partnership met intermediair centraal

Consumptief kredietverstrekker Interbank heeft heeft vandaag twee nieuwe woninggerelateerde financieringsproducten geïntroduceerd. Deze vernieuwingen vormen volgens het bedrijf de kick-off van een nieuwe strategie, waarbij de focus komt te liggen op partnerships met het intermediair.

De twee nieuwe financieringsoplossingen zijn volgens Robert Doornbos, chief commercial officier bij Interbank, vanaf vandaag verkrijgbaar voor intermediairs. “De Beter Wonen Financiering biedt eigenhuisbezitters de mogelijkheid om het verbeteren van hun woning te financieren, met de zekerheid van een vaste rente en een vaste looptijd voor vijftien jaar. Met het tweede product, de Restschuldfinanciering, kunnen consumenten op een verantwoorde manier de restschuld op hun woning aflossen, waardoor zij de aanschaf van een nieuwe woning kunnen realiseren. Dit product kenmerkt zich door een fiscale aftrekbaarheid, lage maandtermijn en vaste rente.”

Beide nieuwe producten worden gefaseerd geïntroduceerd in diverse hypotheek adviessoftware voor intermediairs. Alle intermediairs die zijn aangesloten op het Hypotheken Data Netwerk kunnen deze producten adviseren. Medio juli 2016 kunnen ook intermediairs zonder HDN-aansluiting deze producten aanbieden.

Samenwerking uitbouwen
De kredietverstrekker werkt ook aan nieuwe bedieningsconcepten voor intermediairs. Doornbos: “Wij hebben de ambitie om de samenwerking met onze intermediairs verder te uit te bouwen en samen met hen klanten aan ons te binden op basis van service, toegevoegde waarde en loyaliteit. Een belangrijke doelstelling is dan ook het ontwikkelen van innovatieve nieuwe producten waarmee zij hun klanten optimaal kunnen bedienen. De intermediairs kunnen zelf kiezen voor de vorm van samenwerking en dienstverlening die zij nodig denken te hebben om hun klanten de beste service te bieden.”

Reageer op dit artikel