nieuws

Bezoekers amweb: Consument niet bedacht op stijgende rente

Financiële planning 1262

Bezoekers amweb: Consument niet bedacht op stijgende rente

Een ruime meerderheid van de bezoekers van amweb deelt de angst van Klaas Knot, president van De Nederlandsche Bank (DNB), dat de huidige lage hypotheekrente op termijn tot ongelukken leidt. Ruim 59 procent van de deelnemers aan de wekelijkse poll onderschrijft de stelling dat de consument er niet bedacht op is als de rente uiteindelijk weer gaat stijgen. Bijna 41% stelt dat consumenten wel wijzer zijn en toch tussentijds aflossen. 

Deze week staat de visie van Independer op de hypotheekmarkt centraal in de poll. De online tussenpersoon denkt dat hypotheekadvies op overzichtelijke termijn voor 500 euro uit moet kunnen. Wat denkt u?

[poll46]

Reageer op dit artikel