nieuws

Nieuwe vergelijkingssite voor beleggingsoplossingen

Financiële planning

Nieuwe vergelijkingssite voor beleggingsoplossingen

Esther Waal en Dirk Vlaam hebben een vergelijkingssite voor beleggingsoplossingen gelanceerd: Advies-Check. Hiermee willen ze financieel adviseurs een totaaloverzicht aan beleggingsoplossingen bieden die voor hun klanten geschikt kunnen zijn.

“Veel adviseurs wagen zich niet aan beleggingsadvisering. Niet uit gebrek aan kennis, maar uit gebrek aan tijd. Met Advies-Check krijgen financieel adviseurs een totaaloverzicht. Zo komen zij sneller tot een passend advies voor hun klanten.

Abonnement
De vergelijkingstool is nu nog openbaar maar verdwijnt in de loop van april 2016 achter een inlogscherm en kan men een abonnement nemen. Het abonnement is per maand opzegbaar en afhankelijk van de omvang van het advieskantoor. Er worden veertig aanbieders vergeleken.

Reageer op dit artikel