nieuws

GUV verder onder vlag Yarden

Financiële planning

GUV verder onder vlag Yarden

Vereniging Gooische Uitvaartverzorging (GUV) gaat als zelfstandige BV deel uitmaken van uitvaartorganisatie Yarden.  Beide partijen zijn met terugwerkende kracht per 1 januari gefuseerd. 

Volgens Ron Bavelaar, directievoorzitter Yarden, maakt de ‘fusie’ met GUV deel uit van het streven naar een landelijke dekking.  “GUV heeft veel kennis van de lokale markt. Deze sterke positie in ’t Gooi, Vechtstreek en Eemland en de goede uitstraling van GUV zijn voor ons erg aantrekkelijk.”

Schaalvoordelen
Just van Toor, voorzitter bestuur GUV: “Het belangrijkste is dat de belangen van al onze leden nog beter worden behartigd. Daarnaast gaat de fusie ons efficiency- en schaalvoordelen opleveren. Met name op de gebieden innovatie en marketing kunnen wij meeliften op het succes van Yarden, terwijl we wel onder onze lokaal sterke naam actief blijven.”

Reageer op dit artikel