nieuws

FFP viert jubileum met wetenschappelijk symposium

Financiële planning

FFP viert jubileum met wetenschappelijk symposium

Woensdagmiddag 6 april vieren FFP Vakblad voor Financiële Planning en Instituut voor Financiële Planning 20 jaar gecertificeerde financiële planning in Nederland. Zij doen dit met een wetenschappelijk symposium.

Het symposium vindt plaats aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar sprekers als prof. dr. Leo Stevens (Erasmus Universiteit), prof. dr. Tom Loonen (Vrije Universiteit Amsterdam), prof. dr. Henriëtte Prast (Tilburg University) en prof. dr. Marc De Ceuster (universiteit Antwerpen) zullen spreken onder dagvoorzitterschap van prof. dr. Peter Kavelaars (Erasmus Universiteit). Die middag zal ook een jubileumboek uitgereikt worden aan Gita Salden, directeur Financiële Markten tevens plaatsvervangend thesaurier-generaal bij ministerie van Financiën.

Voor het symposium is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Reageer op dit artikel