nieuws

Dijsselbloem: AFM ziet geen signalen die beweringen Hypotheekclaim ondersteunen

Financiële planning

Dijsselbloem: AFM ziet geen signalen die beweringen Hypotheekclaim ondersteunen

In antwoord op Kamervragen heeft minister Dijsselbloem aangegeven dat de AFM geen signalen heeft gezien die de beweringen van Stichting Hypotheekclaim ondersteunen. Die stichting beweert dat tienduizenden overstappers verkeerd zijn voorgelicht.

Naar aanleiding van een bericht op am:web wilden PvdA-Kamerleden Albert de Vries en Henk Nijboer van Dijsselbloem weten of de AFM signalen heeft ontvangen dat hypotheekbezitters met een hypotheek van voor 1 januari 2013 die zijn overgestapt naar een annuïteitenhypotheek onvolledig of juist zijn geïnformeerd door hun adviseur. Dijsselbloem is heel duidelijk in zijn antwoord, van signalen is geen sprake: “De AFM heeft over dit aspect geen concrete signalen ontvangen.”

Reageer op dit artikel