nieuws

DAK Hypotheken breidt assortiment uit met Venn Hypotheken

Financiële planning

DAK Hypotheken breidt assortiment uit met Venn Hypotheken

Venn Hypotheken is toegevoegd aan het assortiment van DAK Hypotheken. Met de uitbreiding van het aanbod hoopt het collectief van DAK de onafhankelijke adviseurs nog beter te kunnen ondersteunen in het uitbrengen van gedegen advies.

DAK Hypotheken is blij met de uitbreiding. “Venn Hypotheken staat voor kwaliteit op basis van de jarenlange ervaring van de oprichters in de hypotheekmarkt. Deze ervaring hebben zij ingezet voor het ontwikkelen van een uitstekend proces. DAK Hypotheken heeft een offertevolmacht zodat het offerteproces optimaal en snel verloopt. De leden van DAK hebben er weer een scherpe aanbieder bij voor optimale klantbeleving en bediening.”

De funding van Venn Hypotheken is afkomstig van internationale institutionele beleggers waaronder banken, verzekeraars, pensioenfondsen en vermogensbeheerders. De beleggers investeren in langlopende activa.

Reageer op dit artikel