nieuws

Zorgeloosch branchewinaar Nationale Business Succes Award

Financiële planning

Zorgeloosch branchewinaar Nationale Business Succes Award

Het financieel adviesbureau Zorgeloosch is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Financieel-adviesbranche. “Het geeft aan dat onze werkwijze opvalt en het is een beloning en waardering voor ons werk”, aldus woordvoerder René Gelderblom.

Volgens de Nominatiecommissie van het Instituut is Zorgeloosch een “stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen”. Verder vindt de commissie dat innovatie het sleutelwoord is bij Zorgeloosch. “Het bedrijf is continu bezig haar diensten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van haar klanten. Succesvolle nieuwe initiatieven zijn onder andere de Scheidingsdesk, de Rentemiddelingsdesk en de franchiseorganisatie 2Divorce”, aldus de Nominatiecommissie. De prijs voor de branchewinnaar is een exposurepakket met onder meer media aandacht in het TV-programma De Succesfactor op RTL 7.

Scheidingsscan
Volgens Gelderblom geldt vooral de scheidingsscan op de website van Zorgeloosch als innovatief. “Mensen kunnen via de scheidingsscan vrij snel vaststellen welke manier van scheiden bij hen past. En wat de beste manier is om te scheiden. Het innovatieve is dat wij zowel een scheidingsbemiddelaar als een juridisch adviseur kunnen bieden om een en ander zo goed mogelijk te laten verlopen. Vooral bij een scheidingsconvenant is het noodzakelijk dat dit juridisch goed in elkaar steekt, zodat mensen niet voor verrassingen komen te staan.”

Frisse aanpak
Volgens Gelderblom zijn ook de afwijkende, frisse aanpak van het bedrijf en de operational excellence van Zorgeloosch voorbeelden van innovatieve aanpak. “Wij besteden maximaal aandacht aan onze interne organisatie en procedure. Dat doen we onder andere door te werken met de beste mensen en ons HBO-leerwerkbedrijf Zorgeloosch Talent. Onze missie is klanttevredenheid en blije klanten. We hebben hier zelfs een eigen woord voor bedacht: klanttevredenheidsoptimalisatie. Niet onvermeld mag blijven dat wij winnaar zijn van de FD Gazellen Award Noord-Holland.”

Zorgeloosch
Zorgeloosch is in 2006 opgericht door Sander de Loo. Het bedrijf staat op een 75e plek in de Intermediair Top 100 van am: met een omzet van € 3,8 mln in 2014. Het bedrijf telt 120 medewerkers en heeft een landelijke dekking. Bij de franchiseorganisatie 2Divorce, dat vorig jaar werd overgenomen, kunnen mensen terecht voor scheidingsbemiddeling. Deze franchiseorganisatie telt 40 kantoren. Het hoofdkantoor van Zorgeloosch is gevestigd in Stompetoren. Daarnaast heeft het bedrijf een vestiging in Rotterdam.

Reageer op dit artikel