nieuws

Woonfonds streeft naar lange rentevast-periodes

Financiële planning

Woonfonds streeft naar lange rentevast-periodes

Woonfonds verlaagt de hypotheekrente voor lange rentevast-periodes. Het 15-, 20- en 30-jaars tarief voor hypotheken met NHG gaat fors omlaag. Met name het 30-jaars tarief is zeer aantrekkelijk met 3,05%. Door samenwerking binnen Achmea groep is Woonfonds in staat een scherpe rente voor lange rentevast-periodes aan te bieden.

Wanneer men voor langere tijd de hypotheekrente vastzet bij een bank, is het belangrijk dat deze bank ook flexibel en betrouwbaar is. “In 30 jaar tijd kan er behoorlijk wat veranderen in iemands persoonlijke situatie en je wil natuurlijk geen verrassingen”, zegt John Gerritse van Woonfonds. “Een klant kan bij Woonfonds rentecondities meeverhuizen naar een eventuele nieuwe woning in de toekomst of gebruik maken van de doorgeefregeling. Daarnaast beschikt Woonfonds over goede voorwaarden, zo betaalt een klant geen administratiekosten voor wijzigingen. Kortom, een goed advies als de klant maximale zekerheid en kwaliteit wil!

Reageer op dit artikel