nieuws

SEH verlaagt drempel voor financieel advies

Financiële planning

SEH verlaagt drempel voor financieel advies

Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH) organiseert op zaterdag 19 maart samen met haar aangesloten Erkend Financieel Adviseurs en Erkend Hypotheekadviseurs de Open Dag voor Financieel Advies. Consumenten kunnen voor die dag een afspraak maken bij een erkend adviseur. Zij kunnen terecht bij het ongebonden financieel intermediair, bankkantoren en diverse hypotheekketens.

Bart de Nie, directeur SEH: “Iedereen is welkom op de Open Dag voor Financieel Advies, maar niet iedereen is op zoek naar hetzelfde. Klanten van Erkend adviseurs hebben ieder hun eigen wensen en verkeren in verschillende levensfasen. De één vraagt zich af of en hoe hij kan profiteren van de historisch lage hypotheekrente, een ander wil graag weten wat hij maandelijks te besteden heeft als hij met pensioen gaat. Tijdens de Open Dag voor Financieel Advies kan de klant kosteloos een oriënterend gesprek voeren met een Erkend adviseur. Zo nemen we de drempel weg bij de consument om gewoon eens binnen te lopen.”

Consumenten kunnen telefonisch een afspraak met een onafhankelijke adviseur maken voor 19 maart. Bij adviseurs van Rabobank en SNS kan men gewoon binnenlopen, zonder vooraf een afspraak te maken. De oriënterende gesprekken op zaterdag 19 maart zijn kosteloos. Mocht er na het oriënterende gesprek behoefte zijn aan een vervolgafspraak, kan die meteen gemaakt worden. Daar zijn wel kosten aan verbonden.

Reageer op dit artikel