nieuws

PFP Forum kiest Gaston Hendriks als financieel planner van het jaar

Financiële planning

PFP Forum kiest Gaston Hendriks als financieel planner van het jaar

Gaston Hendriks is woensdagavond op het PFP Forum verkozen tot financieel planner van het jaar. Hij wordt geprezen om zijn heldere manier van communiceren.

Hendriks, die werkt als zelfstandig financieel planner bij KapitaalMeester in Voorburg, kreeg als beloning voor zijn uitverkiezing de wisselbeker en een reis naar het Amerikaanse congres van financieel planners in Baltimore. Juryvoorzitter Roelof Meijer was tevreden over het niveau van de inzendingen van dit jaar: “Het lijkt wel of het ieder jaar moeilijker wordt om een winnaar te bepalen van de wedstrijd. Je ziet het vak zich krachtig ontwikkelen. Communicatie en deskundigheid gaan hand in hand. De winnaars die we door de jaren heen hebben gehad, zijn uitstekende ambassadeurs voor het vak. Met Gaston Hendriks als Financieel Planner van het Jaar 2016 wordt die lijn doorgetrokken.”

Reageer op dit artikel