nieuws

Pakketverzekering beschikbaar in app Voogd & Voogd

Financiële planning

Pakketverzekering beschikbaar in app Voogd & Voogd

De Polismap-app van Voogd & Voogd is vernieuwd. Het is nu mogelijk een verzekeringspakket af te sluiten. Het pakket is in een paar stappen te berekenen en aan te vragen. Alle beschikbare klantgegevens zijn reeds ingevuld en op basis daarvan worden direct de premies getoond die voor de klant van toepassing zijn.

Het aantal verzekeringsproducten is momenteel nog beperkt: woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, reis, gezinsongevallen en rechtsbijstand. De verschillende producten kunnen gecombineerd worden, waardoor er pakketkortingen gelden. Voogd & Voogd laat weten dat de autoverzekering de eerstvolgende toevoeging zal worden. Daarnaast zal het ook mogelijk worden om een vergelijking tussen maatschappijen te maken.

 

Reageer op dit artikel