nieuws

Van Bruggen Adviesgroep groeit naar 65 franchisenemers

Financiële planning

Van Bruggen Adviesgroep groeit naar 65 franchisenemers

Van Bruggen Adviesgroep heeft negen nieuwe franchisenemers aangesloten. Het totaal aantal franchisenemers komt daarmee op 65. Doel is om eind 2016 uit te komen op tachtig franchisenemers.

Over de omzet in euro’s doet Pieter van Tuinen, algemeen directeur Van Bruggen Adviesgroep, geen uitspraak. “In 2015 hebben wij een omzetgroei van 35% doorgemaakt en voor 2016 verwacht ik een omzetgroei van 20%.

Productiestraat
Van Bruggen Adviesgroep merkt ook dat de huizenmarkt aantrekt. “We zien dat het aantal afspraken bij onze kantoren fors toeneemt en nu rond de kerst is het ook erg druk. De kantoren gaan ook weer personeel aannemen om de vraag aan te kunnen. Wij zullen voor de kantoren een centrale productiestraat gaan aanleggen om de kantoren te ontlasten. Tijdens de crisis hebben kantoren afscheid genomen van personeel en zij lopen nu vast in de administratie door de vele afspraken. Zij kunnen zich aansluiten op deze productiestraat die begin 2016 gaat starten”, aldus Van Tuinen.

Financiële planning
“Wij willen dat onze franchisenemers het financieel aanspreekpunt zijn op het gebied van wonen, belasting, verzekeren en alles rondom vaste woonlasten. Daarnaast op alle life events. Dat betekent dat wij ze opleidingen aanbieden zodat ze ook qua financiële planning goed uit de voeten kunnen. Ze zijn dan meer dan alleen erkend hypotheekadviseur”, zegt Van Tuinen.

Makelaar
Het makelaarsonderdeel woon.nl loopt volgens Van Tuinen ook goed. “Ook op dat gebied leiden wij mensen op. Er zijn er net weer elf van de opleiding afgekomen. Dat zijn gedeeltelijk ook franchisenemers. In 2016 heeft meer dan de helft van onze kantoren een woon.nl makelaar in huis. Het streven is om uit te komen op 60% van de kantoren.”

Reageer op dit artikel