nieuws

TAF-verzekeringen beschikbaar voor VKG-adviseurs

Financiële planning

TAF-verzekeringen beschikbaar voor VKG-adviseurs

De verzekeringen van TAF zijn vanaf vandaag ook beschikbaar voor financieel adviseurs die aangesloten zijn bij VKG. De overlijdensrisicoverzekeringen en de vernieuwde woonlastenverzekeringen van TAF zijn nu ook te verkrijgen bij VKG.

TAF-directeur David Jongeleen legt uit dat de beslissing een duidelijke keuze is voor het intermediair: “TAF heeft nadrukkelijk gekozen voor de kracht van het professionele intermediair. Onze verzekeringen mogen dus niet ontbreken in het assortiment van VKG. Met onze ‘vlaggenschepen’ TAF Personal ORV en TAF Special ORV zijn we marktleider in overlijdensrisicoverzekeringen. De onlangs vernieuwde TAF Maandlastbeschermer is een echte verzekering van deze tijd, met uitstekende voorwaarden maar ook een goede prijs. Samen met onze andere producten absoluut een mooie aanvulling op de leven- en inkomensverzekeringen die VKG haar relaties biedt.”

Ook Peter van der Linde, directeur provinciale verzekeringen bij VKG, is in zijn nopjes met de samenwerking: “TAF en VKG is een combinatie die niet kon uitblijven. Omdat VKG als serviceprovider ondersteunt bij het succesvol ondernemen, willen wij een zo breed mogelijk aanbod hebben voor de met ons samenwerkende adviseurs. Partijen moeten uiteraard wel producten bieden die een aanvulling zijn op het assortiment. TAF heeft producten die aan dit criterium voldoen.”

Reageer op dit artikel