nieuws

Hypokeur groeit door aansluiting Veldhuis Adviesgroep

Financiële planning

Hypokeur groeit door aansluiting Veldhuis Adviesgroep

Hypokeur, een franchiselabel van Welke Financiële Diensten, heeft een contract getekend met Veldhuis Adviesgroep. Daardoor komt het aantal kantoren dat is aangesloten bij Hypokeur nu op 27. 

Volgens Lodewijk van der Heijden, directeur CMIS Group (eigenaar Hypokeur, Welke), voorziet het franchiselabel in een behoefte, zowel onder onafhankelijke lokale adviseurs als consumenten. “Consumenten hechten veel waarde aan persoonlijk contact met hun lokale adviseur en aan laagdrempelig advies toegespitst op hun eigen situatie.”

Vanzelfsprekend
Volgens Dick Vos, directeur Veldhuis Adviesgroep, is de aansluiting bij Hypokeur eigenlijk vanzelfsprekend. “Wij zetten ons al meer dan een halve eeuw in met het beste financiële advies voor onze klanten, zowel particulieren als ondernemers. Met de toetreding tot Hypokeur zijn wij in staat om onze onafhankelijke rol ook de komende vijftig jaar te blijven vervullen.” Bij Veldhuis Adviesgroep werken zestig mensen. 

Franchise
Hypokeur is het derde franchiselabel van Welke Financiële Diensten en bedoeld voor “de echte onafhankelijke zelfstandige ondernemer die vanuit zijn eigen kracht wil blijven werken en tegelijkertijd wil profiteren van de voordelen die een landelijk franchiselabel te beiden heeft”. Die voordelen zouden zijn: centraal geregelde aanstellingen bij vele geldverstrekkers, inkoopvoordeel, ondersteuning in adviestraject en bemiddelingsproces, effectief procesmanagement en compliance. Hypokeur bestaat naast de labels De Hypotheekshop en Huis & Hypotheek van Welke Financiële Diensten.

 

Reageer op dit artikel