nieuws

Florius stopt met selectief distributiebeleid

Financiële planning

Florius stopt met selectief distributiebeleid

Hypotheekverstrekker Florius (ABN Amro Hypotheken Groep) stapt af van selectief distributiebeleid. Het past volgens directeur Karin Polman niet langer in de moderne advieswereld. De hypotheekverstrekker kiest voor een brede toegang tot haar dienstverlening.

Volgens Florius vergroot dit de vrijheid van de adviseur en Florius om in het belang van de klant te handelen. De nieuwe samenwerkingsvoorwaarden die hierbij horen zijn sterk vereenvoudigd. Nieuwe adviseurs ontvangen vanaf vandaag het distributiebeleid van Florius met de nieuwe samenwerkingsvoorwaarden. De al met Florius samenwerkende adviseurs ontvangen deze ook. Florius gaat gefaseerd uitrollen. Voorafgaand aan de introductie zegt Florius het nieuwe distributiebeleid afgestemd te hebben met een aantal adviseurs, belangenorganisaties en distributiepartners.

Reageer op dit artikel