nieuws

MUNT nu ook rechtstreeks via Hypotheek24.nl

Financiële planning

MUNT nu ook rechtstreeks via Hypotheek24.nl

Het execution only hypotheekplatform Hypotheek24.nl heeft MUNT Hypotheken als hypotheekverstrekker aan zich weten te binden. De door pensioenfondsen ondersteunde verstrekker geeft aan execution only als een interessante route te zien en zich daarom aan Hypotheek24 te verbinden.

Vooralsnog koos MUNT altijd nog voor het pad van de intermediair. Alleen via hen kon de klant een hypotheek afsluiten. Maar bij de lancering gaf Menno Luiten al aan ook interesse te hebben in verstrekking via web-based kanalen en die stap wordt nu gezet. “Wij zien execution only als een interessante aanvulling op onze bestaande distributiestrategie en Hypotheek24 daarbij als een serieuze, professionele partij. We hopen op een mooie samenwerking.”

Hypotheek24 zelf geeft aan binnenkort nog meer nieuwe partners te kunnen verwelkomen aan de verstrekkerskant. Op dit moment zijn naast MUNT ook Argenta, Lloyds, Hypotrust, Conservatrix en ASR verkrijgbaar, maar alle grote banken zijn al ‘op de koffie geweest’, zegt salesmanager Chris Oosterling. “Veel geldverstrekkers tonen interesse in ons platform. We verwachten snel nieuwe partners bekend te maken”, voegt hij daaraan toe.

Reageer op dit artikel