nieuws

Gouden Spreekbuizen voor ING en Florius

Financiële planning

Gouden Spreekbuizen voor ING en Florius

Vanmiddag is de Gouden Spreekbuis voor hypotheekdistributie en hypotheekverstrekkers uitgereikt. De prijzen gingen dit jaar naar ING (Gouden Spreekbuis hypotheekdistributie) en de belangrijkste Gouden Spreekbuis (voor verstrekkers) ging naar Florius. De Performance award ging naar Obvion.

Op basis van de onderzoeken van Blauw Research onder consumenten en intermediair werden er drie genomineerden aan een vakjury voorgelegd. De genomineerden presenteerden hun case en het oordeel van de jury bepaalde de uiteindelijke prijs.

Voor de prijzen is onderzoek onder consumenten en intermediair verricht. Daarbij is onder meer gekeken naar spontane bekendheid, waardering, imago en absolute voorkeur.

Obvion won dit jaar de Performance award, vóór ABN Amro en Florius. De Gouden Spreekbuis voor distributie ging naar ING. De andere genomineerden waren: ABN Amro en SNS Bank. Dit jaar was geen van de grote hypotheekketens genomineerd.

De belangrijkste prijs, die voor hypotheekverstrekkers, ging naar Florius, dat ABN Amro en Obvion achter zich liet.

De jury bestond dit jaar uit Nico Stolwijk (VEH), Olaf Geysendorpher (Wegwijs), Fred van Raaij (emeritus hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg), Theo van Vugt (Assurantie Magazine) en Bart de Nie (SEH).

Reageer op dit artikel