nieuws

Florius biedt klant online inzicht in hypotheekaanvraag

Financiële planning

Florius biedt klant online inzicht in hypotheekaanvraag

Iedereen die bij Florius een hypotheek aanvraagt, kan vanaf nu via MijnFLorius de status van zijn hypotheekaanvraag volgen. Florius zegt hiermee in de behoefte van de klant te voorzien.

De hypotheekaanvrager kan nu  zelf zijn offerte inzien, de benodigde documenten uploaden en de meest actuele status in het aanvraagproces bekijken. De vastgelegde klantgegevens kan hij delen met de adviseur. “De hypotheekadviseur kan de documenten daarna op juistheid en volledigheid beoordelen. De adviseur wordt hierdoor voor een deel ontzorgd. Bovendien ziet de adviseur meteen wanneer de hypotheek rond is. Dit versnelt het aanvraagproces”, stelt Florius.  Doordat de consument nu zelf inzicht heeft in zijn status zou er voor moeten zorgen dat de adviseur minder administratieve vragen krijgt.

Reageer op dit artikel