nieuws

Dela sluit aan op Hypotheken Data Netwerk

Financiële planning

Dela sluit aan op Hypotheken Data Netwerk

Dela sluit met haar Uitvaartplan aan op het Hypotheken Data Netwerk (HDN). De uitvaartverzekeraar zegt hiermee tegemoet te komen aan de wens van financieel adviseurs die uitvaartverzekeringen willen meenemen in hun totaaladvies.

Dela is hiermee de eerste uitvaartverzekeraar die aansluit op HDN. Met de aansluiting zijn nu zowel het aanvraagproces als de medische acceptatie van de uitvaartverzekering volledig digitaal.

Rechtstreeks
Adviseurs kunnen vanuit Adviesbox en Findesk rechtstreeks aanvragen indienen voor het Dela UitvaartPlan. Finix volgt op korte termijn. De klant ontvangt vervolgens direct een e-mail met daarin de gezondheidsverklaring. Wanneer er geen medische bijzonderheden zijn, ontvangt de adviseur binnen 24 uur nadat Dela de gezondheidsverklaring heeft ontvangen, de polis.

Reageer op dit artikel