nieuws

Muriel Kamsma is FFP-Financieel planner van het jaar 2015

Financiële planning

Muriel Kamsma is FFP-Financieel planner van het jaar 2015

Muriel Kamsma uit Meerssen is vandaag gekozen tot FFP-Financieel planner van het jaar 2015. Op het jaarlijkse FFP Congres wist Kamsma, van Kamsma Financieel Advies, de meeste stemmen te behalen van zowel de vakjury als van de zaal. Muriel Kamsma is de opvolger van Alex Erlings.

Tijdens het FFP Congres 2015 werd in de middag de finaleronde van de jaarlijkse verkiezing van de Financieel planner van het Jaar gehouden. Muriel Kamsma nam het in de finale op tegen Bas Teuwsen (Westerveld en Vossers) uit Oploo en Mark Tinke (Figlo) uit Barendrecht.

Na twee besloten voorrondes waarin de vakjury een keuze maakte, moesten de drie eindkandidaten publiekelijk een aantal stellingen verdedigen en vragen beantwoorden. Muriel Kamsma werd als overduidelijke winnaar aangewezen door de zaal. Zij ontving uit handen van juryvoorzitter Andrea Middel FFP de onderscheiding.

De jury beoordeelde op onder andere de integrale kennis van alle relevante financiële vakgebieden, klantgerichte vaardigheden en het vermogen om complexe financiële zaken helder en voor de klant begrijpelijk mondeling en schriftelijk te communiceren.
Het oordeel van de jury telde overigens voor twee derde mee en dat van de zaal voor een derde bij het kiezen van de winnaar.

Reageer op dit artikel