nieuws

Financiële consument centraal op congres HDN en SIVI

Financiële planning

Financiële consument centraal op congres HDN en SIVI

Op 5 november organiseren Hypotheken Data Netwerk (HDN) en Standaardisatie Instituut voor de Verzekeringsbranche (SIVI) het congres ‘De consument in de keten(en)?’. De centrale vraag op het congres is: Wat wordt de positie van de consument in de verzekerings- en hypotheekketen van de toekomst?

“We moeten nu met elkaar de toekomstige keten, waarin de consument een hoofdrol speelt, vorm geven. Ons congres biedt hiervoor concrete aanknopingspunten, voor álle schakels in de keten en voor bestuurlijke en operationele organisatielagen, aldus Peter Mols, directeur van SIVI.

Dorine van Basten, directeur HDN: “De consument van toekomst brengen we letterlijk dichterbij. Daarom starten wij ons congres met de uitkomsten van een onderzoek naar inzichten van digitaal zéér actieve jonge consumenten, de consument van de toekomst. Zij zullen tussen nu en vijf jaar belangrijke financiële beslissingen nemen. Wij verwachten daarbij veel concrete eye-openers.”

Huiswaarts
De organisatoren willen de deelnemers aan het congres naar huis laten gaan met inzichten die praktische scenario’s en beslissingen nu en in de komende tijd mogelijk maken. Genodigden zijn bestuurders en verantwoordelijken voor business, operatie en IT in de gehele verzekerings- en hypotheekketen.

Reageer op dit artikel