nieuws

Welke communicatiemiddelen gebruiken hypotheekadviseurs?

Financiële planning

Welke communicatiemiddelen gebruiken hypotheekadviseurs?

Woonfonds en am: willen weten hoe hypotheekadviseurs nieuwe leads binnen krijgen en welke communicatiemiddelen ze daarvoor inzetten. Doe mee aan dit onderzoek!

Woonfonds en am: willen van hypotheekadviseurs weten hoe ze hun markt benaderen. Welke communicatiemiddelen zetten ze in? Hoe komen ze aan nieuwe leads? En op welke type klant mikt men? Of maakt men daar juist helemaal geen keuze in?

Het onderzoek vraagt weinig tijd (minder dan 7 minuten) en onder de deelnemers verloten we vijf gratis kaartjes voor het am:hypotheken congres op 17 september. De resultaten van het onderzoek worden daar op die dag ook bekendgemaakt door Woonfonds.

Deelnemen aan het onderzoek kan hier.

Reageer op dit artikel