nieuws

am:hypotheken over online-aanbieders en actief klantbeheer

Financiële planning

am:hypotheken over online-aanbieders en actief klantbeheer

De hypotheekmarkt is herstellende, het vertrouwen groeit. De markt is platter geworden en er zijn minder producten. De hypotheek lijkt puur een prijsproduct geworden, maar hoe kom je nog tot onderscheidend vermogen? En hoe groot wordt online hypotheekadvies? Met alleen maar hypotheekadvies redt je het niet, maar wat betekent het als de hypotheekadviseur een financieel adviseur wordt? En met welke kansen en uitdagingen heb je als hypotheekverstrekker te maken?

Veel vragen waar we op 17 september tijdens am:hypotheken antwoord op willen geven. Sprekers zijn onder andere Gert Vasse van Yellowtail, professor Peter Boelhouwer van de TU Delft en Bas Hoogland over klantvriendelijkheid. In een eerder gesprek met amweb toonde Hoogland zich kritisch over de verzekeringsbranche. IBM legt op zijn beurt uit wat er al allemaal te automatiseren valt in hypotheekadvies. Is er dan nog wel een adviseur nodig?

Het programma kent verder drie blokken. Online is het eerste blok met Peter Ruys van Hypotheek24, Bouwe Kuik, die deze zomer een nieuw hypotheekinitiatief lanceert en Joris Lange die verantwoordelijk is voor de online activiteiten van de Rabobank op hypotheekgebied.

Het tweede blok is Actief Klantbeheer met Hidde Coebergh van ING Hypotheken , Pieter van Tuinen van de Van Bruggen Adviesgroep en Martin Koot van MoneyView. Het derde blok gaat over de toekomst van de hypotheekdistributie met Olivier Tardieu van EyeOpen, Peter Besuijen van Maple Bank en Daan Dijkhuizen van Topicus.

Dagvoorzitter is Maarten Bouwhuis. Hier staat meer informatie over de dag. Abonnees van am: betalen slechts 149 euro.

Reageer op dit artikel