nieuws

Paul van der Meijs wordt directielid nieuwe hypotheekprovider Romeo

Financiële planning

Paul van der Meijs wordt directielid nieuwe hypotheekprovider Romeo

Paul van der Meijs gaat aan de slag in de directie van de nieuwe hypotheekprovider Romeo. Van der Meijs legde in oktober 2014 zijn functie als directievoorzitter bij De Hypotheker neer en gaat nu samen met Martin Keegstra (ex-Welke Beheer) en Edsel de Graaf (ex-Gmac) de directie vormen van Romeo.

Van der Meijs zelf heeft enorm veel zin in zijn nieuwe rol: “Het is fantastisch om met een sterk team in hoog tempo een aantal nieuwe formules in de markt te zetten, die vanaf dag één zijn ingericht op wat de consument vandaag de dag wil en de techniek vandaag de dag kan.” Ook Keegstra is erg blij met de aanstelling van Van der Meijs. “Paul neemt enorm veel ervaring mee op het gebied van marketing, merken en formules”, zegt Keegstra. Van der Meijs zal in dienst treden na definitieve goedkeuring door de AFM.

Romeo
Romeo is een nieuwe hypotheekprovider die zijn deuren opent in september. De nieuwe partij neemt binnendiensttaken uit handen van hypotheekadviseurs. “We spelen met moderne systemen en expertise in op de huidige wensen. Zo kunnen adviseurs zich richten op het advies en een langdurige relatie met de klant”, zegt De Graaf in gesprek met am. Romeo heeft de ambitie flink te gaan groeien. Inmiddels hebben al ruim veertig intermediairs zich aangesloten bij de nieuwe hypotheekprovider. De Graafs ambitie is tot 200 deelnemers groeien.

Markt trekt aan
Omdat er steeds meer nieuwe spelers de hypotheekmarkt betreden, is er behoefte aan een nieuw initiatief om adviseurs te ondersteunen, denkt De Graaf. “De hypotheekmarkt trekt aan en het marktaandeel van het intermediair neemt alleen maar toe. Hypotheekadviseurs hebben nu dan ook weer behoefte aan ondersteuning op het gebied van de administratieve taken”, zegt De Graaf. Tijdens het event am:hypotheken op 17 september licht Romeo de nieuwe formule toe.

Reageer op dit artikel