nieuws

EyeOpen lanceert woonlasten tool

Financiële planning

EyeOpen lanceert woonlasten tool

Online hypotheekadviseur eyeOpen introduceert een nieuwe online tool die naar eigen zeggen, uitrekent wat de complete maandlasten zijn. Hoewel er al veel online tools zijn die berekenen wat huizenkopers kunnen lenen, is dit volgens eyeOpen de eerste tool die ook rekening houdt met bijkomende vaste lasten zoals waterschapslasten, onroerende zaakbelasting en regionale belastingen.

Volgens eyeOpen heeft de consument behoefte aan een duidelijk beeld van alle vaste lasten. “Wij laten mensen direct zien wat reëel is. We maken ze niet blij met een laag, maar niet reëel maximaal maandbedrag. Wij willen dat mensen een huis kopen, maar ook nog eens lekker kunnen leven”, zegt Olivier Tardieu, directeur van eyeOpen.nl.

Reageer op dit artikel