nieuws

Eerste adviseurs melden zich bij Hypokeur

Financiële planning

Eerste adviseurs melden zich bij Hypokeur

Hypokeur, het nieuwe franchiselabel van Welke Financiële Diensten, heeft de eerste contracten met de eerste zelfstandig adviseur gesloten. BestKeuzeHypotheken uit Alkmaar heeft zich aangesloten bij het nieuwe label.

Welke, dat ook eigenaar is van de formules De Hypotheekshop en Huis & Hypotheek, zette het nieuwe label in de markt als ‘speciaal voor de echte onafhankelijke zelfstandig ondernemer die vanuit zijn eigen kracht wil blijven werken en tegelijkertijd wil profiteren van de voordelen die een landelijk franchiselabel te bieden heeft’. BestKeuzeHypotheken sloeg daar op aan. Bart van Westen en Harrie van den Broek van het Alkmaarse kantoor: “‘Door Hypokeur kunnen wij lokaal vanuit onze eigen kracht blijven werken, terwijl we beschikken over de professionele ondersteuning van een landelijk franchiselabel. Dit biedt voordelen zoals centraal geregelde aanstellingen bij alle geldverstrekkers, inkoopvoordeel en ondersteuning in het totale adviestraject en het bemiddelingsproces.”

Het Alkmaarse kantoor moet de eerste in een flinke rij gaan worden getuige de woorden van Mark de Rijke, directeur business development bij Welke: “De interesse vanuit de markt, na de introductie op de Hypovak 2015, is groot. Vanaf september gaan we met twintig kantoren van start en de verwachting is dit jaar door te groeien naar vijftig vestigingen.”

Reageer op dit artikel