nieuws

NIBC in assortiment HypotheekCompany

Financiële planning

NIBC in assortiment HypotheekCompany

NIBC Direct is toegevoegd aan het assortiment van HypotheekCompany. Daarmee komt het aantal aanbieders bij deze franchiseketen op veertien.

De hypotheken van NIBC Direct zijn uitsluitend verkrijgbaar via hypotheekketens en een beperkt aantal serviceproviders. “Wij zijn dan ook erg blij met de toevoeging. Door de heldere en transparante producten met duidelijke acceptatievoorwaarden en snelle verwerking zijn wij van mening dat NIBC Direct voor zowel klant als adviseur een goede partij is om mee samen te werken”, aldus Christian Dijkhof, directeur-eigenaar van HypotheekCompany. Eerder werden al BLG en Munt toegevoegd aan het assortiment. HypotheekCompany is een franchiseformule en telt 100 vestigingen in Nederland

Reageer op dit artikel