nieuws

Hypotrust start kwaliteitsprogramma

Financiële planning

Hypotheekbedrijf Hypotrust is een kwaliteitsprogramma gestart voor de aangesloten intermediairbedrijven. Die kunnen daarmee de kwaliteitsstempels Trust Expert en Hypotheekprofessional verdienen.

Hypotrust start kwaliteitsprogramma

Holland Hypotheken & Verzekeringen uit Sliedrecht was vorige week de eerste die de status van Trust Expert verkreeg. Daartoe is een audittraject doorlopen. Hypotrust is eind vorig jaar begonnen met het Trustprogramma. “Dit programma heeft als doel de kwaliteit van intermediairs inzichtelijk te maken. Het intermediair dat in aanmerking komt voor een van de statussen binnen het Trustprogramma voldoet aan het kwaliteitsbeeld dat Hypotrust heeft van een professionele intermediair.” Dit jaar worden alle bij Hypotrust aangestelde intermediairs uitgenodigd om deel te nemen aan het programma.”

Reageer op dit artikel