nieuws

Hypotheek Collectief verder bij Acadium Bastion

Financiële planning

Het vorige week failliet verklaarde Nederlands Hypotheek Collectief maakt een doorstart: de activiteiten zijn deels overgenomen door Acadium Bastion, zo meldt curator Raymond de Bok.

Hypotheek Collectief verder bij Acadium Bastion

De Bok gaf eerder al aan dat er veel belangstelling was voor het bedrijf. “Met genoegen kan de curator mededelen dat een deel van de activiteiten is verkocht en geleverd aan Acadium Bastion B.V., dat vanaf 30 maart 2015 zorg zal dragen voor verdere exploitatie en doorstart”, laat hij nu schriftelijk weten. “Acadium Bastion zal de activiteiten van Nederlands Hypotheek Collectief onderbrengen in een separaat label onder haar Wft-vergunning. Klanten en relaties kunnen voor advies gewoon terecht bij Nederlands Hypotheek Collectief.”
Over de overnameprijs doet De Bok geen mededelingen. Intermediairbedrijf Acadium Bastion, tot 2006 eigendom van Nationale-Nederlanden, is een dochter van Qmulus. Het Nederlands Hypotheek Collectief telde ten tijde van het faillissement 14 medewerkers. Of die allemaal meegaan naar Acadium Bastion, is niet bekend.

Reageer op dit artikel