nieuws

Elf nieuwe franchisenemers voor Van Bruggen

Financiële planning

Van Bruggen Adviesgroep heeft het afgelopen half jaar flink uit kunnen breiden: elf nieuwe franchisenemers kozen voor de hypotheekketen. Daardoor heeft Van Bruggen nu in totaal 56 adviseurs die het merk vertegenwoordigen.

Elf nieuwe franchisenemers voor Van Bruggen

De nieuw aangesloten adviseurs willen volgens Van Bruggen profiteren van de aantrekkende markt. Algemeen directeur Pieter van Tuinen: “Het is in deze competitieve markt voor een zelfstandig financieel adviseur niet eenvoudig om zich staande te houden. Zo is het voor kleine kantoren steeds lastiger om bij banken en verzekeraars aanstellingen te krijgen. Natuurlijk kun je je dan aansluiten bij een serviceprovider, dan is je ‘markttoegang’ en onafhankelijkheid wellicht geregeld, maar qua marketing heb je dan nog steeds geen goede oplossing. Ons model biedt ook de adviseur uitkomst die 30 uur per week met z’n vak bezig wil zijn en toch de indruk wil wekken dat hij 65 uur bereikbaar is.”

Reageer op dit artikel