nieuws

WoekerpolisVrij gaat adviseurs online begeleiden met hersteladvies

Financiële planning

WoekerpolisVrij begint deze maand met de eerste van vier live onlinesessies, waarmee het ontwoekerplatform adviseurs die zich bezig houden met hersteladvisering wil begeleiden. In totaal zal er tot en met juni maandelijks een sessie worden georganiseerd.

WoekerpolisVrij gaat adviseurs online begeleiden met hersteladvies

De sessies worden elke derde woensdag van de maanden maart, april, mei en juni georganiseerd, telkens tussen 12.00 en 13.00 uur. Woensdag 18 maart is de eerste sessie. Adviseurs betalen voor de vier sessies in totaal € 148, exclusief 21% btw, per deelnemer. Wie een sessie mist, kan deze later terugkijken. Onder leiding van Hubrien Meijaard, initiatiefnemer van WoekerpolisVrij, gaan deelnemers ontdekken wat de beste ontwoekeroplossingen voor hun klanten zijn.

Computer of tablet
Deelnemen aan de online sessies kunnen alle adviseurs vanachter de eigen computer of tablet. Na een korte presentatie is er de mogelijkheid om vragen te stellen en ervaringen te delen. “Deelnemers kunnen dus ook hun eigen inbreng leveren, vragen stellen en meediscussiëren, tips en ervaringen uitwisselen. Maar alleen luisteren naar anderen kan ook”, schrijft WoekerpolisVrij. De sessies worden georganiseerd samen met de Academie voor Persoonlijke Financiën, een initiatief van Goedhart Personal Finance.

Reageer op dit artikel