nieuws

MUNT nu ook beschikbaar via DAK

Financiële planning

MUNT nu ook beschikbaar via DAK

MUNT Hypotheken is per direct ook beschikbaar via DAK Hypotheken. In eerste instantie zijn de MUNT-hypotheken alleen bereikbaar voor een selectie van vijftig DAK-kantoren. Over twee weken zijn de hypotheken voor alle kantoren beschikbaar.

De leden van DAK hebben zelf verzocht om het opnemen van MUNT in het aanbod. “Als lid denkt en beslist men mee over keuzes die worden gemaakt”, zegt Tim Rijvers, algemeen directeur van DAK. “Het is dan ook op verzoek van onze leden dat MUNT Hypotheken als frisse nieuwkomer wordt opgenomen in ons arrangement.” Omdat MUNT de toegevoegde waarde van advies benadrukt, werd de samenwerking met DAK opgezet. Menno Luiten, manager Distributie van de hypotheekverstrekker: “DAK heeft in bijna 35 jaar tijd een solide organisatie neergezet. Via hen komt MUNT Hypotheken beschikbaar voor een grote groep kwalitatief hoogstaande intermediairs waarmee wij ons distributiepotentieel fors uitbreiden.”

Voor de zelfstandige adviseur was MUNT tot nu toe alleen nog bereikbaar via FlexFront, met de focus op de zelfstandige hypotheekspecialist. Door de samenwerking met DAK hoopt de hypotheekverstrekker ook meer aansluiting te krijgen met de algemene assurantieadviseur.

Reageer op dit artikel