nieuws

Hypotheek Awards 2015 ‘beste advies’ en ‘beste beheer’ uitgereikt

Financiële planning

De Hypotheek Award voor het ‘beste advies’ is dit jaar gewonnen door de Onafhankelijk Financieel Adviseur (Adfiz). Regiobank wist de Hypotheek Award voor ‘beste beheer’ binnen te slepen. De prijzen werden woensdagavond tijdens het IIR Hypotheken Event uitgereikt.

Hypotheek Awards 2015 ‘beste advies’ en ‘beste beheer’ uitgereikt

De awards zijn een initiatief van onderzoeksbureau GfK en IIR. GfK deed onderzoek onder consumenten naar tevredenheid en de Net Promoter Score. Deze score toont aan in welke mate klanten hun verstrekker zullen aanbevelen aan vrienden. Op basis van de uitkomsten van deze onderzoeken is een ranglijst opgesteld.

Anne Bergsma van Adfiz is erg blij met de award: ´Het is heel bijzonder dat de consument deze keuze heeft gemaakt. En uit het onderzoek blijkt dat de consument de onafhankelijke adviseur ervaart als een adviseur die eerlijk advies geeft.” Ook Regiobank nam de prijs dankbaar in handen. “Deze award stimuleert ons om door te gaan op de ingeslagen weg. Onverdroten blijven wij inzetten, samen met onze adviseurs, op persoonlijke dienstverlening. Dat is wat de klant het meest waardeert”, aldus Hans van den Bor, directievoorzitter van RegioBank.

Dit jaar kregen ook de runners-up in beide categorieën een eervolle vermelding. Runners-up vertoonden de grootste absolute stijging in consumentenwaardering ten opzichte van het voorgaande jaar. In de categorie ‘beste beheer’ is de runner-up Aegon. In de categorie ‘beste advies’ is dit ING.

Reageer op dit artikel