nieuws

Radar: ‘Verzekeraar berekent voordeel in woekerpolis niet door’

Financiële planning

Consumentenprogramma Radar besteedt aanstaande maandag weer eens aandacht aan de woekerpolisaffaire. “Verzekeraars rekenen bij woekerpolissen nog altijd in hun eigen voordeel en dat terwijl ze al zo vaak beterschap hebben beloofd”, aldus de aankondiging.

Radar: ‘Verzekeraar berekent voordeel in woekerpolis niet door’

Radar zegt in de uitzending van 24 november te laten zien dat de premies voor de levensverzekeringen in de woekerpolis worden berekend met de oude levensverwachting. “Dit terwijl al jaren bekend is dat we steeds langer leven en de kosten voor dit soort verzekeringen blijven dalen. De verzekeraar profiteert van deze nieuwe prijslijst, terwijl men de oude, te hoge premie blijft betalen. De zoveelste aap uit de mouw in de woekerpolisaffaire.”

Reageer op dit artikel