nieuws

Ontwoekerplatform voor adviseurs gestart

Financiële planning

Met het WoekerpolisVrij Adviseursplatform kunnen financieel adviseurs binnen zeven stappen klanten met een woekerpolis aan een beter product helpen. Dat beweren de initiatiefnemers van WoekerpolisVrij, die het platform op de markt hebben gebracht.

Ontwoekerplatform voor adviseurs gestart

“Het platform biedt adviseurs maatwerk voor hun klanten”, schrijft de organisatie. “Wil de klant deels of helemaal zelfstandig ‘ontwoekeren’, dan kan dat. De adviseur kan live meekijken vanachter zijn computer en geeft alleen advies waar nodig. Maar een volledig hersteladvies aanbieden kan ook. Alle benodigde gegevens kunnen automatisch uit bestaande klantdossiers worden ingevoerd.” Op het platform staan informatie, filmpjes en webinars om de klant te ondersteunen.

Advieskeuze.nl
Het WoekerpolisVrij Adviseursplatform wordt ondersteund door Advieskeuze.nl. Via die koppeling kunnen klanten een adviseur vinden. Adviseurs die het platform gebruiken en de eendaagse training Hersteladvies volgen, krijgen binnenkort een vermelding op WoekerpolisVrij.nl Zij worden aangemerkt als deskundig ontwoekeraar. Deelname aan het platform kost de adviseur € 10 per maand. Per klant wordt maximaal een bedrag van € 45 betaald, waarvoor per klant drie polissen kunnen worden omgezet. Kantoren met meer dan honderd klanten krijgen korting.

Reageer op dit artikel