nieuws

Hypotheek Visie en MUNT Hypotheken gaan samenwerken

Financiële planning

Hypotheek Visie gaat samenwerken met MUNT Hypotheken, dat een maand geleden startte als hypotheekaanbieder op de Nederlandse markt. 

Hypotheek Visie en MUNT Hypotheken gaan samenwerken

Vanaf vandaag bieden alle vestigingen van Hypotheek Visie de producten van hypotheekaanbieder MUNT aan. Deze hypotheekaanbieder werkt al met meerdere landelijke hypotheekketens samen, zoals De Hypotheker, Van Bruggen Adviesgroep en HypotheekCompany.

Anton Vanden Bol, algemeen directeur Hypotheek Visie: “Om onze klant een oplossing op maat te kunnen bieden is het wenselijk dat we in een breed assortiment hypotheekproducten kunnen bemiddelen. Nieuwe toetreders op de hypotheekmarkt zijn welkom.”

Een drietal Nederlandse pensioenfondsen investeren in MUNT Hypotheken. Vanden Bol vindt het een positieve ontwikkeling dat pensioenfondsen ook de Nederlandse hypotheekmarkt betreden. “Dit houdt de concurrentie en daarmee de tarieven scherp. Met een actuele rente van 2,90% voor 10 jaar vast zijn de hypotheken van MUNT Hypotheken een welkome aanvulling op ons productenpalet,” aldus de directeur van Hypotheek Visie.

Reageer op dit artikel