nieuws

‘Woekertoer’ langs zes grote steden in het land

Financiële planning

‘Woekertoer’ langs zes grote steden in het land

De Vereniging Woekerpolis.nl start medio september een landelijke Woekertoer. Op zes locaties in het land staan financiële en juridische specialisten klaar voor gedupeerden met een woekerpolis. Elke week wordt een andere stad aangedaan.

Belangstellenden kunnen binnenlopen voor een gratis en vrijblijvend advies over hun woekerpolis. Vragen zoals “heb ik een woekerpolis?” en “wat moet ik doen om mijn schade vergoed te krijgen?” worden dan beantwoord.

Mobiliseren
De toer begint op 16 september in Amsterdam, de thuisbasis van de vereniging. Vervolgens worden Assen, Rotterdam, Eindhoven, Zwolle en Venlo aangedaan. Voorzitter Ab Flipse: “We willen gedupeerden met een woekerpolis mobiliseren. Vaak ligt er een schadevergoeding op ze te wachten, maar nemen mensen niet de moeite om zich aan te melden. De compensatieregeling van Aegon is daar een goed voorbeeld van.”

Schrijver Kees Kooman, bekend van enkele boeken over de woekerpolisaffaire, is tijdens de avonden aanwezig om te vertellen over zijn ervaringen. Hij betitelt de woekerpolisaffaire als het grootste schandaal uit de financiële geschiedenis van Nederland.

Reageer op dit artikel