nieuws

Meer keuze bij ORV van Klaverblad

Financiële planning

Klaverblad heeft een nieuwe optie toegevoegd voor consumenten die een overlijdensrisicoverzekering (ORV) afsluiten bij de verzekeraar. Zij kunnen er nu voor kiezen om geen waarde op te bouwen met de verzekering en in plaats daarvan premiekorting te krijgen.

Meer keuze bij ORV van Klaverblad

“Bij de normale ORV van Klaverblad wordt altijd een waarde opgebouwd”, schrijft de verzekeraar. “Als deze waarde hoog genoeg is op het moment dat de verzekeringnemer de verzekering wil stoppen, dan krijgt hij een premievrije polis. Met ingang van 23 september 2014 kan bij Klaverblad, naast de normale ORV, worden gekozen voor een ORV zonder waardeopbouw. Consumenten die hiervoor kiezen krijgen geen premievrije polis als de verzekering stopt. De premiekorting die hier tegenover staat kan oplopen tot 35%.”

Naast de nieuwe optie bij de ORV biedt Klaverblad op Klaverbladextra.net nu ook de mogelijkheid om een ORV digitaal in te dienen. Na het online berekenen van de premie en het aanvragen van de ORV was dit de laatste stap om het aanvraagtraject voor een ORV volledig te digitaliseren.

Reageer op dit artikel