nieuws

Nieuw hypotheekmerk van Syntrus Achmea

Financiële planning

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft een nieuw hypothekenmerk op de markt gebracht. Het merk gaat Tellius heten en richt zich op consumenten die een hypotheek zoeken met een lange rentevastperiode. Het merk wordt enkel via het intermediair verspreid.

Nieuw hypotheekmerk van Syntrus Achmea

“Tellius vindt het belangrijk dat consumenten zich goed laten adviseren bij de keuze voor een hypotheek, maar geeft zelf geen advies”, schrijft Syntrus Achmea. “Tellius verstrekt daarom uitsluitend hypotheken via intermediairs die de hypotheekadviesfunctie vervullen.” Tellius richt zich op lange rentevastperiodes, variërend van vijf tot dertig jaar. Het product gaat de Toekomstvast hypotheek heten. “De Toekomstvast hypotheek kent de varianten annuïteitenhypotheek, lineaire hypotheek, aflossingsvrije hypotheek. Een combinatie van deze vormen is ook mogelijk. De Toekomstvast hypotheek is af te sluiten met en zonder Nationale Hypotheek Garantie.”

Aanbieder
Syntrus Achmea Real Estate & Finance richt het merk Tellius op voor één aanbieder. “Het gaat om een institutionele belegger, die het geld beschikbaar heeft besteld en niet deelneemt in ons hypothekenfonds”, zegt woordvoerder Erik van der Struijs. Wie die belegger is, wil hij niet kwijt. Van der Struijs: “Die naam kan ik niet vertellen.”

 

Reageer op dit artikel