nieuws

Genomineerden voor Financieel planner van het Jaar bekend

Financiële planning

De Federatie Financieel Planners (FFP) heeft de genomineerden voor de verkiezing van de Financieel planner van het Jaar 2014 bekendgemaakt. Uit de tien mannen wordt op 9 oktober 2014 tijdens het FFP-congres een winnaar gekozen.

Genomineerden voor Financieel planner van het Jaar bekend

De genomineerden zijn: Alex Erlings (Rabobank Drechtsteden), Ivar Sidler (Rabobank Groene Hart Noord Private Banking), Jasper Horsthuis (De Scheidingsdeskundige), Marc Tinke (Figlo SSC), Marcel de Groot (ABN Amro Bank), Martin Boogaard (KIBO Accountants), Paul Muskens (ABN Amro Bank), Ronald Kroon (ING), Sietze Alkema (Omnyacc GoesDeen) en Wilbert Meeuwissen (Winter Financiële Diensten).

De jury bestaat uit de winnares van vorig jaar Greet Vernooij, onderwijskundige Loes Heuff en docent en ontwikkelaar opleidingen financiële planning Martijn Peeters. FFP-bestuurslid Andrea Middel (foto) is de voorzitter van de jury. De winnaar krijgt een intensieve vaardigheidstraining of een ondernemerscursus naar keuze.

Reageer op dit artikel