nieuws

Antwoorden op vragen over uitzondering provisieverbod laten op zich wachten

Financiële planning

Minister Dijsselbloem heeft vooralsnog geen antwoord paraat op vragen die Tweede Kamerlid Aukje de Vries (VVD) aan hem stelde over uitzonderingen op het provisieverbod. De minister heeft meer tijd nodig voor een ‘zorgvuldige beantwoording.

Antwoorden op vragen over uitzondering provisieverbod laten op zich wachten

De Vries had zeven vragen gesteld over de mogelijke uitzonderingen op het provisieverbod voor hypotheekklanten met een betalingsachterstand. De gebruikelijke termijn om deze vragen te beantwoorden is drie weken, een termijn die vandaag verstreek. Maar antwoorden heeft Dijsselbloem nog niet kunnen formuleren. “Een zorgvuldige beantwoording en afstemming met de Autoriteit Financiële Markten kost meer tijd dan voorzien”, schrijft de minister.

Reageer op dit artikel