nieuws

A&H Finance wint Independer hypotheekprijs

Financiële planning

Het Diemense A&H Finance heeft de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2014’ in de wacht gesleept. Het advieskantoor won de prijs van de vergelijkingssite vorig jaar ook al. 

A&H Finance wint Independer hypotheekprijs

A&H Finance was niet alleen de beste van de regio Amsterdam-Amstelland, maar ook de beste uit alle 25 regio’s waaruit een topadviseur werd gekozen. De adviseur scoorde over de periode 1 mei 2013 tot en met 1 mei 2014 maar liefst een 9,7 (op een schaal van 10). Deze score wordt gebaseerd op reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Beoordelingen
Om aan de verkiezingen mee te kunnen doen, hadden klanten minstens dertien beoordelingen nodig: acht reviews en vijf Kwaliteitschecks. De kantoren worden daarna gerangschikt op basis van de totaalscore, de prijs en het aantal beoordelingen die in de genoemde periode van een jaar werden achtergelaten.

Reageer op dit artikel