nieuws

TAF in zee met Credit Life

Financiële planning

De TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering krijgt er een derde risicodrager bij: Credit Life International, dochter van de Duitse RheinLand Versicherungsgruppe. Hiermee wil TAF haar positie als marktleider in overlijdensrisicoverzekeringen verstevigen.

TAF in zee met Credit Life

TAF directeur David Jongeleen kondigde in december al aan met meer risicodragers te willen gaan werken naar aanleiding van het bericht dat de tarieven voor de Personal Overlijdensrisicoverzekering met gemiddeld 10% waren verlaagd.

Volwassen
Jongeleen: “Onze nauwe samenwerking met verzekeraars ACE en Quantum Leben heeft er de afgelopen vijf jaar voor gezorgd dat we de overlijdensrisicoverzekeringen in Nederland volwassen op de kaart hebben gezet. Met deze nieuwe risicodrager willen we onze marktpositie verder uitbouwen. Daar waar ACE en Quantum Leben ruimte lieten aan concurrenten wordt het gat nu door Credit Life International ingevuld.”

Perry Dizij, Managing Director International Business van Credit Life International: “We waren tot nu toe vooral actief met betalingsbeschermers, maar willen ons aanbod graag uitbreiden met risicoverzekeringen.”

Reageer op dit artikel