nieuws

De Hypotheekadviseur ambassadeur van Advieskeuze.nl

Financiële planning

De Hypotheekadviseur ambassadeur van Advieskeuze.nl

De Hypotheekadviseur is als eerste adviesketen ‘ambassadeur’ geworden van Advieskeuze.nl, het online portaal waar consumenten een financieel adviseur kunnen zoeken en beoordelen. Tegen betaling van een eenmalige fee krijgen ambassadeurs van de zoek- en beoordelingssite meer functionaliteiten ter beschikking.

Het ambassadeurschap is een van de betaalde diensten van de beoordelingssite. Christian Bouter, medeoprichter: “Een extranet login voor een profielpagina is voor ieder advieskantoor gratis toegankelijk. Om het platform te kunnen doorontwikkelen vragen we een eenmalig bedrag van 495 euro aan advieskantoren die daarmee ambassadeur worden." Ambassadeurs krijgen voor altijd het recht op inzicht in de eigen kantoordata. Verder worden uitgebreidere functionaliteiten geboden zoals een online dashboard, (lokale) benchmarkrapportages en diverse webwidgets om de laatste klantbeoordelingen en actuele score op de eigen website te kunnen tonen.
Integer
Volgens Bouter is bij Advieskeuze.nl sprake van volledige onafhankelijkheid en een integer verdienmodel. “Wij worden niet gefinancierd door marktpartijen en vragen geen geld voor clicks, leads of een abonnementsvergoeding om beter getoond te worden. Daarbij zijn we géén concurrent, die zelf adviseert of bemiddelt in financiële producten.”
Begin dit jaar werd bekend dat de Consumentenbond 20% van de aandelen van Advieskeuze.nl heeft gekocht. Doel is om de zoek- en beoordelingssite in drie jaar winstgevend te maken.

Reageer op dit artikel