nieuws

Monuta volgt Ardanta op in gezinspakket DAK

Financiële planning

Binnen het Alles onder 1 DAK pakket van coöperatie DAK kan weer gekozen worden voor een uitvaartverzekering. Gisteren ondertekenden DAK en Monuta daartoe een volmachtovereenkomst.

Monuta volgt Ardanta op in gezinspakket DAK

DAK moest het ruim een jaar stellen zonder uitvaart in het pakket, nadat Ardanta zich terugtrok uit het volmachtbedrijf. Tim Rijvers, algemeen directeur DAK: “Het product uitvaartverzekering hoort als vanzelfsprekend thuis in een gezinspakket. Monuta deelt ons geloof in de kracht van collectief ondernemen en is een uitstekende verzekeraar en uitvaartverzorger. Wij zien daarom ook uit naar een langdurige samenwerking.”
DAK gaat binnenkort de natura- en de kapitaalpolis (inclusief een gratis kinderverzekering) en een depositofonds  aanbieden. De producten zijn te offreren en te sluiten via de webapplicatie van DAK. De uitvaartverzekering telt mee voor de pakketkorting.

Reageer op dit artikel